- このトピックは空です。
-
投稿者投稿
-
Scottbuh
ゲストMichaelTab
ゲストMichaelTab
ゲストMichaelTab
ゲストWayneTrida
ゲストRodgerTaumb
ゲストRodgerTaumb
ゲストfieryplay_qcEa
ゲストSiedze tu od jakichs trzech miesiecy, wiec juz chyba wypada cos skrobnac. Znalazlem to przez znajomego z innego watku, bo zmeczylo mnie czekania po tydzien na kase gdzie indziej. Sam lobby FieryPlay wyglada solidnie — w okolicach 3000 gier, przede wszystkim Pragmatic Play, Play’n GO, NetEnt i troche Yggdrasil oraz Betsoft.
Sam najwiecej klikam Book of Dead, no i klasyczne Gates of Olympus, standard, nie ma co ukrywac. Dobrze ze mozna odpalic demo bez zakladania konta, przetestowalem pare nowosci zanim wplacilem cokolwiek. Sortowanie gier natomiast jest przecietne — brakuje mi filtra po zmiennosci.
Sekcja live stoi na Evolution co akurat jest zaleta. Blackjack, ruletka, plus te ich show typu Crazy Time — wieczorami potrafie tam zostac dluzej niz planowalem. Krupierzy realni, po angielsku, na polski stol nie trafilem — mnie to nie rusza, ale rozumiem ze kogos tak.
Oferta na dzien dobry na FieryPlay to 100% do 1500 zl plus spiny plus 100 FS, wydawane po 20 dziennie. Obrot x35 — da sie przerobic, choc trzeba pilnowac. Byly tez jakies spiny bez depozytu za weryfikacje numeru, ale to raczej okazjonalnie. Zerknij na warunki zanim klikniesz — kody potrafia sie zmieniac z miesiaca na miesiac, najnowsze warunki sa opisane na [url=https://swizzpools.com/]fieryplay[/url] zanim zalozysz konto.
Zakladanie konta to jakies niecale trzy minuty, minimalna wplata 20 zl. Wplacam Visa, obok tego dzialaja Skrill, Neteller oraz Bitcoin. Wyplaty ida szybko na portfele, na karte czekalem trzy dni robocze. KYC za pierwszym razem — typowe papiery, przeszlo w jedna dobe.
Na telefonie smiga w przegladarce, dedykowanej apki brak, ale strona sie skaluje. Support w FieryPlay odpowiada po polsku dosc szybko, do dziesieciu minut, raz musialem powtorzyc pytanie dwa razy. Dzialaja na licencji Curacao — nie MGA, wiec swiadomosc ryzyka po twojej stronie. Limitow na siebie nie ustawialem, ale opcja jest w profilu.
-
投稿者投稿